Popmuziek

OG3NE

Prijs: 33,75 *

Deur open: 1,5 uur voor aanvang

Duur evenement: ± 1 uur en 30 minuten

* Prijs inclusief servicekosten

  1. 20:30 - Koop kaarten

OG3NE ‘OPEN AIR LIVE’

Na het succes van de ''SWEET HARMONY TOUR ‘The Home Isolation Edition'' en de 'SAMEN UIT, SAMEN THUIS' tournee is OG3NE de komende maanden te zien in een aantal openluchttheaters, waaronder natuurlijk Caprera! In deze speciale liveshow combineert OG3NE het Engelstalige en Nederlandstalige repertoire.

Met hun unieke meerstemmigheid weten zij ieder lied naar een andere dimensie te tillen en dat zal ook zeker in deze ruim anderhalf uur durende show gebeuren. Daarnaast komt 30 maart a.s. OG3NE's nieuwe single uit, die zij natuurlijk ook ten gehore zullen brengen. Ook zo benieuwd? Koop snel je tickets en laat je verrassen! 

Bezoekersinfo

Heb ik een vaste zitplaats? Waar kan ik het beste parkeren? Is het theater toegankelijk voor mensen in een rolstoel? Het antwoord op deze en andere vragen vind je hieronder!

Bezoekersinfo

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn als er nieuwe voorstellingen worden toegevoegd aan ons programma? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven