Jeugd

Een Ei met een Staartje 4+

Prijs: 13,50 - 16,50 *

Deur open: 45 minuten voor aanvang

Duur evenement: 50 minuten

* Prijs inclusief servicekosten

  1. 11:00 - Koop kaarten
  2. 13:00 - Koop kaarten

Door Ila van der Pouw

Belle ontdekt in haar tuin een heel groot en bijzonder Ei. Het kraakt en beweegt en tot haar verbazing kruipt er plots een klein wezentje uit. Een baby draak. Veel van draken weet Belle niet, maar één ding weet ze wel: draken zijn groot en groen en gevaarlijk. Er komt rook uit hun neus en vuur uit hun bek. En waar een babydraak is, is natuurlijk ook een moederdraak. Is zij op zoek naar het babydraakje? Meteen zit je op het puntje van je stoel. Want hoe komen moeder en kind weer bij elkaar? 

Een voorstelling over klein en groot, pappa’s en mamma’s, maar bovenal over het geloof in sprookjes. Ei met een Staartje werd genomineerd voor de Zapp theaterprijs, de prijs voor de beste jeugdvoorstelling uitgekozen door de kinderjury van de NOS Zapp tv. De voorstelling heeft o.a. op het Silk Road Festival in Quanzhou in China gestaan.

Klein Caprera

Deze voorstelling vindt plaats in Klein Caprera: ons kleine theater, waar de kinderen het extra goed kunnen zien. Hier staan bankjes en picknicktafels en zijn lekkere drankjes en ijsjes te koop.

Workshop

Deze voorstelling presenteren wij in samenwerking met de Schuur. Na de voorstelling organiseren we in het bos een gratis activiteit, die geïnspireerd is op de voorstelling. Laat je verrassen en ga met ons mee het bos in!

Bezoekersinfo

Heb ik een vaste zitplaats? Waar kan ik het beste parkeren? Is het theater toegankelijk voor mensen in een rolstoel? Het antwoord op deze en andere vragen vind je hieronder!

Bezoekersinfo

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn als er nieuwe voorstellingen worden toegevoegd aan ons programma? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven