Evenement

Wijnproeverij met Henri Bloem

Prijs: 24,50 *

Deur open: 14:00 uur

Duur evenement: tot 18:00 uur

* Prijs inclusief servicekosten

  1. 14:00 - Uitverkocht

HENRI BLOEM

Ooit wel eens zelf op het podium van Caprera willen staan? Dat kan op deze bijzondere dag. In het mooie openluchttheater zal Wijnkoperij Henri Bloem uit Bloemendaal flink uitpakken met een grote voorjaarsproeverij, hoe mooi kan het zijn? Het team van Henri Bloem zal maar liefst 100 wijnen ontkurken die je mag proeven. Er zijn bovendien verschillende wijnproducenten uit heel Europa inclusief Domaine la Colombette, dé wijnen van Caprera. Ga zelf in gesprek met deze gepassioneerde wijnproducenten en proef meteen wat ze vertellen. Ook zijn er fijne kazen van Bourgondisch lifestyle die de wijnen uitstekend begeleiden. En natuurlijk is er live muziek! Beleef een echte wijnproeverij midden in de mooie natuur van Caprera!

Henri Bloem kwaliteitswijnen bestaat sinds 1833 en staat garant voor mooie betaalbare wijnen in elke prijsklasse. Na afloop van de proeverij zijn alle wijnen te bestellen met een speciale voorjaarskorting. 

live muziek

Tijdens de wijnproeverij kun je ook genieten van live muziek. Dit jaar wordt dat verzorgd door Chris and Company. Vlak na haar afstuderen aan het Conservatorium van Amsterdam werd zangeres Anne gevraagd om op te treden tijdens het beroemde North Sea Jazz Festival. Hierdoor kwam haar carrière meteen in een stroomversnelling. Ze trad onder meer op in het Bimhuis, Carré en het Concertgebouw en toerde in Engeland, Italië, Marokko, Turkije, Thailand, India en China met haar eigen muziek of als gastvocalist (o.a. met Youp van ’t Hek, Malando Orkest en European Jazz Quintet). Ze bracht vier albums uit; Tomorrow is today (2004), Play for now (2010), Just Kissed the Sun (2014) en Flowing Freely (2019).

18+

Dit evenement is enkel toegankelijk voor 18 jaar en ouder. Ook zijn baby’s en kinderen <18 onder begeleiding niet toegestaan.

Bezoekersinfo

Heb ik een vaste zitplaats? Waar kan ik het beste parkeren? Is het theater toegankelijk voor mensen in een rolstoel? Het antwoord op deze en andere vragen vind je hieronder!

Bezoekersinfo

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn als er nieuwe voorstellingen worden toegevoegd aan ons programma? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven