Evenement

Wijnproeverij met Henri Bloem

Prijs: 24,50 *

Deur open: 14:00 uur

Duur evenement: tot 18:00 uur

* Prijs inclusief servicekosten

  1. 14:00 - Koop kaarten

Ooit wel eens zelf op het podium van Caprera willen staan? Dat kan op deze bijzondere dag. In het mooie openluchttheater zal Wijnkoperij Henri Bloem uit Bloemendaal flink uitpakken met een grote voorjaarsproeverij, hoe mooi kan het zijn? Het team van Henri Bloem zal maar liefst 100 wijnen ontkurken die je mag proeven. Er zijn bovendien verschillende wijnproducenten uit heel Europa inclusief Domaine la Colombette, dé wijnen van Caprera. Ga zelf in gesprek met deze gepassioneerde wijnproducenten en proef meteen wat ze vertellen. Ook zijn er fijne kazen van Bourgondisch lifestyle die de wijnen uitstekend begeleiden. En natuurlijk is er live muziek! Beleef een echte wijnproeverij midden in de mooie natuur van Caprera!

Na afloop van de proeverij zijn alle wijnen te bestellen met een speciale voorjaarskorting.

Henri Bloem kwaliteitswijnen bestaat sinds 1833 en staat garant voor mooie betaalbare wijnen in elke prijsklasse.