Jeugd

Het Veterstrik Concert 4+

Prijs: 13,50 - 16,50 *

Deur open: 45 minuten voor aanvang

Duur evenement: 50 minuten

* Prijs inclusief servicekosten

  1. 13:00 - Uitverkocht
  2. 15:00 - Uitverkocht

Het Veterstrikconcert

Het Veterstrikconcert is een heus popconcert voor iedereen die al kan veterstrikken of het nog moet leren. De Grote Haay brengt een 50 minuten durend concert op de planken dat bol staat van oude bekende kinderliedjes als ‘Op een grote paddenstoel’ en ‘Deze Vuist’, afgewisseld met nieuwe liedjes van Mark Haayema als ‘Worden wat je wil’, ‘Pechvogel’ en liedjes die hij schreef voor Kinderen voor Kinderen, Herman van Veen, Squla en de orkestvoorstellingen van Pluk en Kikker. Tussendoor worden er korte verhalen en gedichten voorgelezen.

De band bestaat uit Bouwe Bruins en Hette Maaijen. De zangers zijn Mark Haayema en Abke Bruins.

Over De Grote Haay

De Grote Haay is opgericht door Mark Haayema. Mark schrijft kinderboeken (Johannes de Parkiet – Vlag&wimpel, MUK - Prentenboekentop10), jeugdtheater (Meneertje Meer – Zilveren Krekel 2018, In de kelder staat een huis – Zilveren Krekel 2019) en televisie (Pipo de Clown, Woezel & Pip). Als acteur, poppenspeler en regisseur werkte hij voor Tg Winterberg, ROtheater, De BoterhamShow, Sesamstraat, Pats Boem Kledder en de Efteling.

Klein Caprera

Deze voorstelling vindt plaats in Klein Caprera: ons kleine theater, waar de kinderen het extra goed kunnen zien. Hier staan bankjes en picknicktafels en zijn lekkere drankjes en ijsjes te koop.

Workshop

Deze voorstelling presenteren wij in samenwerking met de Schuur. Na de voorstelling organiseren we in het bos een gratis activiteit, die geïnspireerd is op de voorstelling. Laat je verrassen en ga met ons mee het bos in!

Bezoekersinfo

Heb ik een vaste zitplaats? Waar kan ik het beste parkeren? Is het theater toegankelijk voor mensen in een rolstoel? Het antwoord op deze en andere vragen vind je hieronder!

Bezoekersinfo

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn als er nieuwe voorstellingen worden toegevoegd aan ons programma? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven