Popmuziek

FLEMMING

Prijs: 29,75 *

Deur open: 1,5 uur voor aanvang

Duur evenement: 75 minuten

* Prijs inclusief servicekosten

  1. 15:30 - Uitverkocht

FLEMMING

Flemming Freddie Viguurs brengt frisse, catchy, Nederlandstalige pop met creatieve producties en gevatte teksten. Vernoemd naar de zanger van Queen is het geen wonder dat FLEMMING een passie heeft voor muziek. Met zijn Nederlandse debuutsingle ‘Amsterdam’ zet FLEMMING meteen een onmiskenbaar eigen sound neer. ‘Amsterdam’ is binnen drie maanden goud. Een half jaar na de release staat hij als soloartiest op de Mainstage op Paaspop om het festivalseizoen af te trappen en neemt hij deel aan Vrienden van Amstel LIVE. ‘Automatisch’ stond vervolgens maanden in de Top 40 en strandde op positie #2. Nu met ‘Terug Bij Af’, een track samen met Ronnie Flex, bewijst FLEMMING weer dat zijn carrière niet voor niets afgelopen jaar in een stroomversnelling is gekomen.

Bezoekersinfo

Heb ik een vaste zitplaats? Waar kan ik het beste parkeren? Is het theater toegankelijk voor mensen in een rolstoel? Het antwoord op deze en andere vragen vind je hieronder!

Bezoekersinfo

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn als er nieuwe voorstellingen worden toegevoegd aan ons programma? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven