Wandeling

Bosbaden

Prijs: 17,50 *

Deur open: 30 minuten voor aanvang

Duur evenement: 75 minuten

* Prijs inclusief servicekosten

  1. 14:00 - Koop kaarten
  2. 16:00 - Koop kaarten

Bosbaden

Bosbaden is een bijzonder wandelconcert in het park van Caprera. Je wordt uitgenodigd om de wereld om je heen anders waar te nemen. Viool en percussie mengen zich met de natuurgeluiden van het park. Liggend op een bedje kun je genieten van deze unieke ervaring. Neem tijdens de Paasdagen een bosbad om te vertragen en verstillen.

Gemma Luz Bosch (1999, Spanje) werkt vanuit haar fascinatie voor hoe klank ontstaat. Dit leidde haar tot het bedenken en maken van eigen instrumenten. In haar concerten en installaties gebruikt ze deze instrumenten om nieuwe klanken toe te voegen aan het bestaande klankenpalet.

Annabel Schouten (1999, Nederland) - geluidsvinder, performance kunstenaar - neemt haar ontdekkingen het liefst mee naar buiten. Ze ontwikkelt performance kunst die de bezoeker uitnodigt om het landschap op een andere manier te beleven. Voor deze ervaringen bouwt ze minimalistische instrument-installaties die ontworpen zijn om visueel en auditief samen te smelten met de omgeving.

Bezoekersinfo

Heb ik een vaste zitplaats? Waar kan ik het beste parkeren? Is het theater toegankelijk voor mensen in een rolstoel? Het antwoord op deze en andere vragen vind je hieronder!

Bezoekersinfo